№ Уроку

Завдання

Урок 1. English for cooking. The catering industry and different types of restaurants. опрацювати p.4-5;
Урок 2. English for cooking.The roles and responsibilities of kitchen and front-of-house staff. опрацювати p.6-7, 10-11 вивчити слова.
Урок 3. English for cooking. The Kitchen rules; a personal hygiene. Граматичний матеріал: Частини мови: іменники, прикметники; опрацювати p. 12-14;
Урок 4. English for cooking. The Kitchen design and equipment. Частини мови: займенники, прийменники; опрацювати p. 16-19 вивчити слова.
Урок 5. English for cooking. Food and classifying it according to its nutrients; about cooking techniques. Граматичний матеріал: кількісні, порядкові та дробові числівники; опрацювати p. 20-23 вивчити слова;
Урок 6. English for cooking. CV - Curriculum Vitae. Домашнє завдання: скласти CV;
Урок 7. English for cooking. Vegetables and fruits. Граматичний матеріал: артиклі; Домашнє завдання: вивчити тематичний лексичний мінімум – всі овочі та фрукти;
Урок 8. English for cooking. Berries and mushrooms. Вивчити тематичний лексичний мінімум – всі ягоди та гриби.
Урок 9. English for cooking. Drinks . Граматичний матеріал: неозначені та кількісні займенники; Домашнє завдання: перекласти рецепт напою (на вибір);
Урок 10. English for cooking. Menu. Вивчити слова. Опрацювати p. 24-27. Скласти власне меню.
Урок 11. English for cooking. Сonfectionery. Вивчити тематичний лексичний мінімум – кондитерія та борошняні вироби.
Урок 12. English for cooking. Recipes. Опрацювати 5 рецептів з іноземних сайтів.
Урок 13. English for cooking. Recipes. Скласти технологічну карту.

Всі письмові вправи, діалоги та твори прошу надсилати на e-mail: snizhna@gmail.com