
№ Уроку |
Завдання |
Урок 1. English for cooking. The catering industry and different types of restaurants. | опрацювати p.4-5; |
Урок 2. English for cooking.The roles and responsibilities of kitchen and front-of-house staff. | опрацювати p.6-7, 10-11 вивчити слова. |
Урок 3. English for cooking. The Kitchen rules; a personal hygiene. | Граматичний матеріал: Частини мови: іменники, прикметники; опрацювати p. 12-14; |
Урок 4. English for cooking. The Kitchen design and equipment. | Частини мови: займенники, прийменники; опрацювати p. 16-19 вивчити слова. |
Урок 5. English for cooking. Food and classifying it according to its nutrients; about cooking techniques. | Граматичний матеріал: кількісні, порядкові та дробові числівники; опрацювати p. 20-23 вивчити слова; |
Урок 6. English for cooking. CV - Curriculum Vitae. | Домашнє завдання: скласти CV; |
Урок 7. English for cooking. Vegetables and fruits. | Граматичний матеріал: артиклі; Домашнє завдання: вивчити тематичний лексичний мінімум – всі овочі та фрукти; |
Урок 8. English for cooking. Berries and mushrooms. | Вивчити тематичний лексичний мінімум – всі ягоди та гриби. |
Урок 9. English for cooking. Drinks . | Граматичний матеріал: неозначені та кількісні займенники; Домашнє завдання: перекласти рецепт напою (на вибір); |
Урок 10. English for cooking. Menu. | Вивчити слова. Опрацювати p. 24-27. Скласти власне меню. |
Урок 11. English for cooking. Сonfectionery. | Вивчити тематичний лексичний мінімум – кондитерія та борошняні вироби. |
Урок 12. English for cooking. Recipes. | Опрацювати 5 рецептів з іноземних сайтів. |
Урок 13. English for cooking. Recipes. | Скласти технологічну карту. |
Всі письмові вправи, діалоги та твори прошу надсилати на e-mail: snizhna@gmail.com |